Izvor: Danas, 04.Jul.2022, 11:34

LGBT zastava će se vijoriti na institucijama grada Beograda: Dobrica Veselinović o Šapićevom st

Umesto distanciranja od jednog tako velikog događaja koji će se u Beogradu destiti, Aleksandar Šapić kao gradonačelnik treba da učini sve kako bi pomogao organizatorima i doprineo promociji Beograda i Srbije kao mesta gde su svi dobrodošli, kao mesta koje poštuje i ume da uživa u svim svojim različitostima – komentariše za Danas Dobrica Veselinović iz Ne davimo Beograd izjavu gradonačelnika Aleksandra Šapića, da sasvim izvesno neće otvoriti manifestaciju „Europrajd“ i da neće podići zastavu ispred Skupštine grada, ali da će sigirno otvoriti manifestaciju „Dan porodice“, koja će biti organizovana pod pokroviteljstvom grada.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Dobrica Veselinović: Umesto distanciranja, Šapić treba da pomogne organizatorima Europrajda

Izvor: NoviMagazin.rs, 04.Jul.2022

Jedan od lidera pokreta Ne davimo Beograd Dobrica Veselinović ocenio je danas da gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić, umesto distanciranja od velikog događaja poput "Europrajda", treba da učini sve kako bi pomogao organizatorima i doprineo promociji glavnog grada i Srbije u koje su svi dobrodošli.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.