LETELI KROVOVI U POŽEGI

Izvor: Kurir, 17.Maj.2010, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LETELI KROVOVI U POŽEGI

POŽEGA - Vetar orkanske jačine koji je požeškim krajem protutnjao u subotu uveče ostavio je bez krova Dom zdravlja u ovom gradu i petnaestak kuća u okolnim selima.

- Bio sam ispred plastenika, začuo se najpre jeziv huk, a onda me je neka sila podigla sa zemlje i bacila desetak metara dalje, na tarabu. Još sam se na zemlji borio da dođem do daha kada je nešto strašno puklo. Okrenuo sam glavu i video da vetar čupa deo krova s moje nove kuće - svedočio je juče Milomir Milovanović >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << iz sela Gorobilja.

U Požegi oluja je skinula limeni krov površine 300 kvadrata sa zgrade Doma zdravlja. Srećom, masa izgužvanog lima ostala je zakačena na jednu od antena na krovu, inače bi materijalna šteta bila daleko veća da je lim pao na obližnji parking pun vozila.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.