Kvar elektronike na aerodromu Osla

Izvor: Vostok.rs, 26.Sep.2012, 12:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kvar elektronike na aerodromu Osla

26.09.2012. -

Na međunarodnom aerodromu Osla su odložene desetine letova. Associated Press prenosi da se radi o kvaru u elektronskom sistemu aerodroma koji obezbeđuje rad sistema za punjenje goriva. Posle 17.00 po lokalnom vremenu nekoliko aviona je bilo preusmereno na druge aerodrome. Sada se vode pregovori s aviokompanijama o alternativnim putevima.

Izvor: Golos Rossii, foto: EPA    

Nastavak na Vostok.rs...






Povezane vesti

Severni tok nastavio pumpanje gasa

Izvor: Vostok.rs, 26.Sep.2012

26.09.2012. -..Prvi krak gasovoda Severni tok je oko 16.00 GMT nastavio rad posle 9-satnog planskog prekida pumpanja gasa, javljaju nemački izvori. Gasovod je bio zaustavljen jutros zbog priprema za početak rada drugog kraka i terminala na gasovodu NEL (zapadni kopneni krak Severnog toka). Prvi krak...

Nastavak na Vostok.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.