Izvor: Blic, 22.Jan.2005, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kupovina preko Interneta u e-dućanu

Kupovina preko Interneta u e-dućanu

Na samom početku elektronskog poslovanja niko nije mogao da pretpostavi da će kupovinu moći da obavlja od kuće, na miru, bez gužvi i neljubaznih prodavaca. Ceo svet kupuje preko Interneta, a mi?

Mi imamo manjak poverenja u kupovinu preko Interneta, ne poznajemo ga dovoljno ili ga koristimo samo za slanje i-mejlova, patimo od nedostatka validnih kreditnih kartica koje važe samo uz vizu u pasošu. Ne znamo jezik (nismo mi krivi >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << što Srbin nije izmislio Internet), a i veze su nam toliko spore i loše da dovode do samoubistva.

Zato smo osuđeni na prodavnice koje imaju siromašan izbor robe, previsoke cene...

Ali taj problem je sada rešen. Pogodite gde. U Americi - ne! U razvijenim zemljama Evrope - ma ne! Nego kod vas u komšiluku, u Beogradu, na Kosančićevom vencu broj 20. A šta je tamo - i-dućan. Prijatan seoski dućan sa visokokvalifikovanim savetnicima za kupovinu na Internetu, sa trenutnim onlajn plaćanjem, bez granica. Što znači, pasoše treba da ostavite kod kuće, kupujete po najpovoljnijim cenama, a imate najširi izbor robe. Možete kupiti sve što vam treba, mereno u sekundama, gde god da se prodaje u svetu, bez čekanja u redu i šikaniranja prodavaca. Apsolutnu sigurnost vam garantuje i-dućan zajedno sa svojim privilegovanim partnerima.

I poznate ličnosti kupuju u i-dućanu. Pitali smo Igora Milanovića šta je kupio u virtuelnom svetu šopinga.

- Teach me blues guitar za 11,3 dolara i eMedia blues guitar legends za 25,99 dolara. Veoma me raduje što mogu u Beogradu da kupim svetske proizvode po veoma pristupačnim cenama. Puno pozdrava svim čitaocima 'Blica'. Vidimo se na bazenu na Banjici - kaže Igor.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.