Izvor: B92, 21.Jan.2009, 20:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kulina: Sablićeva uručila pomoć

Kulina -- Glumica Jelisaveta Seka Sablić uručila je danas novac hraniteljskim porodicama iz Miloševa i deci ometenoj u razvoju iz Kuline.

Sablićeva je novac osvojen u specijalnom novogodišnjem izdanju kviza "Želite li da postanete milioner", emitovanom na B92, odlučila da pokloni hraniteljskim porodicama iz Miloševa i deci ometenoj u razvoju iz Kuline.

Sumu od 600.000 dinara Seka Sablić je podelila na dva dela – 300.000 podelila je na šest hraniteljskih >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << porodica iz Miloševa, a drugu polovinu je poklonila Centru za decu ometenu u razvoju "Kulina".

Kako je za B92 izjavio direktor ovog centra Dragoljub Marković, novac će biti upotrebljen za adaptaciju stambenog prostora za štićenike centra.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.