Krv sam pljuvala od njegovih batina   #zastitimozene

Izvor: Blic, 12.Jun.2015, 20:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Krv sam pljuvala od njegovih batina #zastitimozene

Ugasio mi je cigaretu na ruci. Osetila sam jak, prodoran bol i miris svoje kože. Nisam se opirala jer sam znala da će jedan moj pokret isprovocirati još veće batine, priča Z. K. (27), koju je višegodišnji dečko najbrutalnije zlostavljao.

Upoznala ga je kada je imala 17 godina. Poticala je iz siromašne porodice i bila je željna svega. Ne čudi što joj je u kafiću privukao pažnju muškarac, u tom trenutku duplo stariji od nje, po kome se moglo videti da je imućniji. >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic <<

- Tako je lepo mirisao. Parkirao je nova kola i izašao. Nema ko nije okrenuo glavu jer je bio fenomenalno obučen. Preseklo me je u stomaku. Toliko je bio lep i moćan u tom trenutku da sam pomislila da nikada neće primetiti devojku poput mene, skromnu i tihu - priča Z. K., koju je osećaj ipak prevario.

U punom kafiću, njegov pogled zaustavio se na njoj i nije mu trebalo dugo da je zavede.

- Čekali smo moje punoletstvo da počnem da živim s njim. Bio je moje prvo sve. Volela sam ga više nego sebe. Uvek je bio dosta strog, ali meni je to imponovalo. Smatrala sam da je to znak ljubavi - priča Z. K., koja je ubrzo otkrila mračnu tajnu svog partnera.

Droga

Jedno veče probudila se i primetila da je krevet prazan. Krenula je do dnevne sobe, a tamo je bio njen dečko. Po stolu je bio rasut beli prah, a on je povlačio crte. Prvi put je videla nekoga da se drogira. Briznula je u plač, a on je prišao i ošamario je.

- Rekao mi je da ne podnosi kada neko plače. Da mu kokain pomaže da razmišlja, ali da je ta droga, kao i svaka druga, meni zabranjena. Bilo je dovoljno da me poljubi i da sve zaboravim - priča Z. K., kojoj je dečko počeo da brani da se viđa s drugaricama.

Kontrola

Kako kaže, želeo je da ima apsolutnu kontrolu nad njom, pa je tako proveravao i njen nalog na Fejsbuku, a na telefonu je instalirao aplikaciju koja snima sve razgovore.

- Jednom je otkrio da sam se videla sa sestrom. Toliko me je pretukao da sam pljuvala krv. Što je najgore, toliko me je obuzeo celu da sam puzala za njim i molila ga da mi oprosti. Onda su se te scene ponavljale svaki drugi dan. Jednom mi je ugasio cigaretu na ruci jer sam se dopisivala s drugom iz detinjstva - priča Z. K., kojoj je ubrzo pokucala policija na vrata.

Komšije

Došli su po prijavi komšija, a iako je želela da ih ubedi da oni lažu da ona trpi zlostavljanje, modrice su je odale. Slomila se i sve priznala.

- Tražila sam da me odvedu. Pobegla sam. Po mene je došao tata i vratio me kući. Dugo posle toga me je zvao i pretio, ali se moj tata javljao na telefon. U selu je pukla bruka, a ja sam ubrzo saznala da sam trudna. On, naravno, to ne zna. Sada imam dete koje je pošlo u školu, a njega više nisam videla - kaže Z. K., koja je odbila da krivično goni nasilnika.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.