Krkobabić u Jablaničkom upravnom okrugu! Mladi bračni parovi sa decom šansa za Crnu Travu (FOTO)

Izvor: RTV Pink, 18.Okt.2019, 15:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Krkobabić u Jablaničkom upravnom okrugu! Mladi bračni parovi sa decom šansa za Crnu Travu (FOTO)

Rubni delovi Srbije zaslužuju posebnu pažnju, ovde je svaki čovek dragocen! - izjavio je danas Milan Krkobabić, ministar u Vladi Republike Srbije zadužen za regionalni razvoj i kopredsednik Nacionalnog tima za preporod sela Srbije u poseti Jablaničkom upravnom okrugu i opštini Crna Trava, najmanjoj opštini u pograničnoj zoni.

Nastavak na RTV Pink...






Povezane vesti

Krkobabić: Posebne mere za rubna područja Srbije, poput Crne Trave

Izvor: Beta, 18.Okt.2019

Ministar zadužen za regionalni razvoj Milan Krkobabić izjavio je danas u Crnoj Travi da za rubna područja Srbije, poput Crne Trave, država mora da primenjuje specifične mere kako bi stimulisala ljude da žive u tim krajevima."Moramo učiniti sve da mladi, ukoliko ih ima, opstaju, ali i da ljudi...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTV Pink. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTV Pink. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.