Izvor: B92, 10.Jul.2005, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kraj EXIT-a

Novi Sad -- Na Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu večeras se završava festival EXIT 05.

I pored lošeg vremena koje je povremeno i prekidalo festivalski program, procene organizatora govore da je festival posetilo oko 150.000 ljudi, među kojima je više nego do sada bilo stranaca, ne samo iz zemalja regiona, već iz čitave Evrope.

Jedan od najposećenijih koncerata na EXIT-u uopšte bio je u subotu uveče, kada je pred oko 40.000 ljudi muziku puštao britanski >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << di-džej Fat Boy Slim. Ovogodišnji EXIT, i pored kiše koja je uspela da prekine festivalski program, a deo tvrđave pretvori u močvaru, može se smatrati uspešnim.

Nesreća

Dvadesetdvogodišnji Dejan Popović iz Novog Sada slomio je kičmu kada je sinoć pao sa bedema Petrovaradinske tvrđave, tokom festivala EXIT. Popović je s teškim povredama prebačen na bolničko lečenje, ali preciznije informacije o njegovom stanju nisu saopštene. Nesreća se dogodila oko 3.30, a policija radi na rasvetljavanju činjenica.

Sinoć oko 23.30 sa bedema je pao i Miroslav Kostić iz Veternika, koji je lakše povređen.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.