Kragujevac: Besede u Zoranovu čast

Izvor: B92, 25.Feb.2009, 19:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kragujevac: Besede u Zoranovu čast

Kragujevac -- U okviru akcije "Besede u Zoranovu čast", održano je četvrto takmičenje u besedništvu u Kragujevcu.

Učestvovalo je 16 učenika srednjih škola iz centralne Srbije, a pobedio je srednjoškolac iz Kraljeva. Učesnici su pripremali svoje besede na temu "Kada ste u veoma teškoj situaciji, onda samo jaka ideja može da vas drži u životu". Pobednik takmičenja u Kragujevcu je Mirko Voštanić iz Kraljeva.

Organizatorka takmičenja u besedništvu Mina >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Vitorović kaže da žiri na osnovu kvaliteta i sadržaja besede, ali i reakcija publike bira pobednike. "Slede dva polufinala u Nišu i Subotici, pa finale u Beogradu. Ponosni smo jer se večeras u Kragujevcu prijavilo najviše učesnika", kaže Vitorovićeva.

Takmičenje je organizovala Deomokratska stranka i Fond "Dr Zoran Đinđić", a finale će biti održano u Beogradu 12.marta, na godišnjicu ubistva premijera Đinđića.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.