Konkurs za učeničke stipendije i kredite

Izvor: Glas javnosti, 06.Sep.2011, 16:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Konkurs za učeničke stipendije i kredite

BEOGRAD - Ministarstvo prosvete i nauke Srbije raspisalo je konkurs za učeničke stipendije i kredite u školskoj 2011/20012 godini, a prijave se mogu poslati do 1. oktobra.

Informacije o uslovima konkursa i potrebnoj dokumentaciji za prijavljivanje dostupne su na sajtu Ministarstva prosvete i nauke njnjnj.mpn.gov.rs Preciznije informacije o nabavci konkursne dokumentacije i prijavnih obrazaca đaci mogu dobiti i u matičnim školama.

Prednost prilikom dodele stipendija i kredita >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << imaju đaci koji se školuju za deficitarna zanimanja, kao i oni koji pripadaju ranjivim društvenim grupama.

Kako je rekao pomoćnik ministra prosvete Zoran Trninić Ministarstvo je zatražilo da se iznos stipendija sa prošlogodišnjih 3.900 dinara uveća na 5.000. Prema njegovim rečima, da li će taj zahtev biti i odobren zavisi od sredstava predviđenih rebalansom budžeta.

Nastavak na Glas javnosti...






Povezane vesti

Konkurs za djacke stipendije

Izvor: Radio Centar 987, 07.Sep.2011, 13:33

Ministarstvo prosvete i nauke Republike Srbije raspisalo je konkurs za ucenicke stipendije i kredite, a prijave se mogu poslati do 1. oktobra. Informacije o uslovima konkursa i potrebnoj dokumentaciji..

Nastavak na Radio Centar 987...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.