Izvor: B92, 27.Nov.2007, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Konkurs za neprofitne stanove

Beograd -- Komisija za stambena pitanja grada Beograda objavila je konkurs za prodaju 1.000 stanova po povlašćenim cenama.

Za stanove mogu konkurisati zaposleni u državnim i gradskim službama i ustanovama, u obrazovanju i naučno-istraživačkim delatnostima, mladi bračni parovi (45 stanova), ratni vojni invalidi (25 stanova), samostalni umetnici (20) i zaslužni sportisti (5). Stanovi se prodaju po proizvodnim cenama, sa rokom otplate od 20 godina, uz učešće od 20 odsto >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i godišnjom kamatom od 0,5 procenata.

Stanovi se nalaze u naselju "Ivan Ribar" u Novom Beogradu (blokovi 61 i 63).

Zainteresovani kupac mora biti bez stana, u radnom odnosu na neodređeno vreme, kreditno sposoban i prijavljen na teritoriji Beograda najmanje godinu dana.

Samac ima pravo na garsonjeru ili jednosoban stan, porodica sa dva člana na jednoiposoban ili dvosoban stan, sa tri člana na dvoiposoban ili trosoban, a porodica sa četiri ili više članova - na troiposoban ili veći stan.

Proizvodna cena biće utvrđena posle izdavanja upotrebne dozvole.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.