Konferencije za novinare o koronavirusu najviše građana pratilo na RTS-u

Izvor: RTS, 30.Apr.2020, 22:27

Konferencije za novinare o koronavirusu najviše građana pratilo na RTS-u

Prvi program Radio-televizije Srbije bio je najgledaniji od svih pet televizija sa nacionalnom pokrivenošću koji su prenosili konferencije za novinare o koronavirusu.
Prenos konferencije za medije Vlade Srbije na temu kronavirusa prenosilo je pet televizija sa nacionalnom pokrivenošću (RTS1, TV Pink, TV Prva, TV B92 i povremeno TV Hepi).
Prema svim parametrima gledanosti, saopštenja stručnog štaba >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << za borbu protiv koronavirusa, građani Srbije su u najvećem broju pratili na Prvom programu RTS-a.
Prosečna gledanost (rejting) svih emisija na RTS1 je 9,5 odsto (‪637.000‬ gledalaca prosečno po minutu) a udeo u gledanosti 26,3 odsto (svaki četvrti gledalac televizije u tom intervalu).
Konferencije je u proseku bar jedan minut pratilo blizu ‪900.000‬ građana Srbije. Trajale su između 13 i 66 minuta, u proseku 42 minuta.  

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.