Koncesije i na lokalu

Izvor: Istinomer.rs, 06.Feb.2011, 11:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Koncesije i na lokalu

"Sredinom ove (2010.) godine trebalo bi da se usvoje izmene i dopune Zakona o koncesijama." Postojeći Zakon o koncesijama prilagođen je velikim, nacionalnim projektima, ali ne i lokalnim. Potpredsednik Vlade Srbije je početkom 2010. najavljivao da će to uskoro biti promenjeno.
"Do leta treba da se završi strategija, ali i izmene Zakona o koncesijama, jer njime nismo omogućili javno-privatno partnerstvo na lokalnom nivou."
Večernje >> Pročitaj celu vest na sajtu Istinomer.rs << novosti, 23. 3. 2010. godine


Prema podacima sa sajta Vlade i Skupštine Srbije predlog zakona nije ni stigao do parlamenta, niti ga je Vlada još usvojila. Zbog toga izjavu ministra Đelića ocenjujemo kao neispunjeno obećanje.

Nastavak na Istinomer.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Istinomer.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Istinomer.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.