Konačno: Meteorolozi najavljuju naglo otopljenje u regionu

Izvor: NaDlanu.com, 14.Dec.2012, 20:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Konačno: Meteorolozi najavljuju naglo otopljenje u regionu

Nakon izuzetno niskih temperatura, uz snežne padavine, meteorolozi u regionu najavljuju povoljniju vremensku situaciju i očekuju se znatno topliji dani - "debelom minusu" za sada je kraj.

U Srbiji će sutra ujutro biti slabog do umerenog mraza, a tokom dana će biti oblačno, malo toplije, mestimično s kišom, a u višim planinama sa snegom, saopštio je Hidrometeorološki zavod, a prenosi "Blic".U Vojvodini i na istoku ponegde će padati ledena kiša. Najniža temperatura biće od >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << minus devet stepeni do nule, a najviša od minus dva do osam stepeni. Duvaće slab do umeren vetar, a u košavskom području i u planinama povremeno jak. U Beogradu će biti pretežno oblačno, malo toplije, povremeno s kišom. Najniža temperatura oko nule, a najviša oko pet stepeni. Duvaće umeren, povremeno jak vetar.Tokom sledeće nedelje očekuje nas uglavnom suvo i promenljivo oblačno vreme sa višim temperaturama.

Nastavak na NaDlanu.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Oblačno i malo toplije

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 15.Dec.2012, 02:11

NOVI SAD -..U Srbiji u toku dana pretežno oblačno i malo toplije, mestimično s kišom, uz najnižu temperaturu -9, a najviša dnevnu 8 stepeni Celzijusa...U Vojvodini i istočnoj Srbiji ponegde je moguća ledena kiša...Ujutru hladno sa slabim i umerenim mrazem,..Duvaće slab i umeren, u košavskom...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.