Komšije zazidale ulaz da spreče gradnju zgrade u dvorištu!

Izvor: BKTV News, 30.Mar.2014, 19:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Komšije zazidale ulaz da spreče gradnju zgrade u dvorištu!

Teške reči, pretnje i umalo tuča – ovako je juče izgledao dan na Keju oslobođenja 47, gde su ”ratovali” stari stanari i vlasnici objekta koji se gradi pored njihovih kuća.

”Plac koji je bio zajedničko dvorište kupila su braća i preko noći je pretvorili u građevinsko zemljište. Sada tu niče zgrada od 15 stanova. Prijavili smo sve građevinskoj inspekciji i ona je stopirala radove na dva meseca jer nisu imali ni dozvolu”, žale se stanari zgrade koji su juče >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << počeli da zaziđuju zadnji ulaz svoje zgrade, kako bi sprečili da kroz njega prolaze radnici i budući stanari nove zgrade kojima je to jedini prolaz.
Ovaj potez nije se svideo vlasnicima novog objekta pa se pored teških reči i pretnji jučerašnji sukob zamalo pretvorio u tuču.
Stanari su pozvali policiju, koja se na kraju nije ni pojavila.
Izvor: blic.rs
Tweet

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.