Izvor: B92, 14.Jun.2003, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Komarci zasad bezbedni

Zrenjanin -- Zrenjaninci već danima imaju probleme sa najezdom komaraca, jer je Izvršni odbor Skupštine opštine odbio ponude devet preduzeća koja su se javila na tender za uništavanje komaraca. Kao razlog za odbijanja svih prispelih ponuda navedeno je to što nisu ispunjavale zahteve iz konkursne dokumentacije. Za razliku od ove, prošle godine je u Zrenjaninu uništavanje larvi komaraca izvršeno već sredinom maja.

Član opštinske vlade zadužen za pitanja zaštite životne >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sredine Dejan Jovanov rekao je agenciji Beta "da je zakonska procedura napravila izuzetno stroge okvire, na koju trenutno, manje-više, svi imaju primedbe". "U Vojvodini faktički još nijedna opština nije prskala komarce, a one koje su to radile, znači govorim o celoj Srbiji, učinile su to na svoju ruku, kršeći Zakon o javnim nabavkama", izjavio je Jovanov i istakao da lokalna vlast u Zrenjaninu nije imala nameru da radi protivno zakonu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.