Kolovozi mokri, magla smanjuje vidljivost

Izvor: Blic, 24.Okt.2014, 07:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kolovozi mokri, magla smanjuje vidljivost

U većem delu Srbije saobraćaj se odvija po mokrim kolovozima, dok magla smanjuje vidljivost preko planinskih prevoja, saopštio je jutros Auto-moto savez Srbije (AMSS).

U višim planinskim predelima, moguća je susnežica a tokom večeri zbog niske temeprature moguća je pojava poledice. Vozačima koji planiraju putovanje u te krajeve, biće neophodna zimska oprema.

Prema podacima Uprave granične policije, na graničnim prelazima putnička vozila čekaju do 30 minuta.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << />
Zbog radova je zatvorena naplatna stanica "Smederevo", na državnom putu IA reda broj 1. radovi će trajati 45 dana. Alternativni pravci su naplatne stanice "Kolari" i "Požarevac".

Zbog radova na zelenom pojasu na državnom putu I/A reda broj 1, od petlje "T6" do petlje "Dobanovci" u smeru Beograd-Šid i od petlje "Dobanovci" do petlje "T6" u smeru Šid-Beograd. Radovi će se izvoditi od 07.00 do 17.00.

Na državnom putu I A reda broj 1 (auto-put E-75) kroz Beograd, od mosta Gazela do naplatne rampe "Bubanj Potok", u oba smera auto-puta će se raditi do 29. oktobra.

Na obilaznici oko Beograda u zoni buduće petlje Batajnica, saobraćaj se zbog radova obavlja dvosmerno, a stari put Beograd - Novi Sad kod Batajnice je i dalje zatvoren i vozila idu zaobilazno.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Putevi mokri, oprez zbog magle

Izvor: RTS, 24.Okt.2014

U većem delu Srbije saobraćaj se odvija po mokrim kolovozima, dok magla smanjuje vidljivost preko planinskih prevoja. Teretna vozila na Batrovcima čekaju 12 časova...U višim planinskim predelima moguća je susnežica, a tokom večeri zbog niske temeprature moguća je pojava poledice, saopštio je...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.