Izvor: B92, 14.Apr.2007, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kolaps u gradskom tunelu u Beogradu

Beograd -- Od sinoć, kada je zatvoren beogradski tunel zbog redovnog održavanja, u saobraćaju je nastao totalni kolaps.

Kolone vozila nalaze se kuda god da krenete, tako da je praktično nemoguće doći do Novog Beograda, a ni do centa grada. Održavanje tunela je organizovano sada zato što se sledećeg vikenda održava Beogradski maraton.

Prolećno čišćenje, koje se inače radi dva puta godišnje, trajaće do ranih jutarnjih časova u ponedeljak, te vam preporučujemo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da ukoliko ne morate, izbegavate sve ulice oko tunela.

"Tunel je zatvoren zbog redovnog čišćenja, to moramo da radimo vikendom, ne možemo radnim danom. Inače sledeće nedelje je i Beogradski maraton, tako da će Beograd biti na svim televizijama pa je i to povod. Ja se građanim izvinjavam i molim ih za strpljenje", kaže gradski menadžer Bojan Stanojević.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.