Kojo NAPAO Jankovića zbog fotomontaže sa Glogovcem

Izvor: BKTV News, 17.Feb.2018, 10:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kojo NAPAO Jankovića zbog fotomontaže sa Glogovcem

"Rat" na društvenim mrežama.

Glumac Nikola Kojo osudio je kao "neukusnu zloupotrebu" fotomontažu koju su na svom profilu na Instagramu stavili Saša Janković i njegova supruga.

"Tako... nek se klanja sad u tvojoj montaži... nek doprinese tvojoj veličini! Kad je nuđeno da govori u kampanji: "Previše je nacionalan". MUP M" - napisao je na Tviteru Kojo pored pomenute fotomontaže na kojoj se vidi pokojni glulmac Nebojša Glogovac.

Tako..nek se klanja sad >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << u tvojoj montaži..nek doprinese tvojoj veličini! Kad je nudjeno da govori u kampanji: "Previše je nacionalan".MUP M pic.twitter.com/RnTEroqnGS

Kojo je zatim na Tviteru napisao i drugu objavu koja glasi:

"I ovo je sigurno bolje nego korišćenje mrtvih glumaca u "Zalupi vrata"... ipak je Glogi svežiji... a i džabe je? Jel" da? G...a jedna".

Tim Narodne stranke Vuka Jeremića je u svojoj kampanji "Zalupi vrata SNS" koristila scene iz filma "Poslednji krug u Monci" sa pokojnim glumcem Danilom Barom Stojkovićem.

Nakon ove objave usledili su brojni komentari i rasprava.

Podsećanja radi, Nikola Kojo napustio je sredinom prošle godine pokret Saše Jankovića u kojem je aktivno učestvovao tokom predsedničke kampanje, govoreći na mitinzima.

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.