Izvor: Danas, 04.Mar.2009, 21:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ko krije podatke o smrti A. P.

Pre nekoliko meseci, na Ginekološkoj klinici u Kragujevcu posle porođaja preminula je tridesetogodišnja A. P. I da sam, a nisam, u lavini predmeta koja bukvalno zatrpava mene i moje saradnike, zaboravio na ovaj slučaj, na njega bi me podsetio Jugoslav Ćosić, u Poligrafu, u kome sam nedavno bio gost. Tom prilikom je, pored ostalog, tražio da prokomentarišem činjenicu da ZC „Studenica“ Kraljevo još, i pored mog naloga, nije suprugu A.P. dao njenu dokumentaciju.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Šabić: Bolnica ne da dokumenta

Izvor: B92, 04.Mar.2009

Beograd -- Rodoljub Šabić kaže da postoje informacije "da predstavnici pojedinih struktura pod kontrolom Vlade podstiču organe vlasti da ne izvršavaju naloge poverenika"... Šabić, koji je poverenik za informacije od javnog značaja i zaštitu podataka o ličnosti, kao aktuelan i drastičan primer...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.