Izvor: B92, 13.Jun.2005, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Knjiga za novinare početnike

Beograd -- U Medija Centru u Beogradu sutra će biti predstavljena knjiga "Političko izveštavanje u dnevnim novinama i agencijama u Srbiji".

Autori knjige, čiji je koizdavač Nezavisno udruženje novinara Srbije, su Jasmina Spasić Lukač i Sanja Ćosić. Knjiga predstavlja priručnik, namenjena je novinarima koji su tek zakoračili u redakciju, ali i svim budućim novinarima, a cilj je da se pomogne početnicima da što pre savladaju veštine profesije.

Knjiga "Političko >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << izveštavanje" pokriva nekoliko glavnih tema iz oblasti novinarstva, kao što su vest, izveštaj, izvore informacija, itd, a teme su obrađene pre svega iskustveno, iz perspektive velikih promena koje su se dogodile u svetu medija u Srbiji.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.