Klizišta u Medveđi

Izvor: Blic, 21.Apr.2010, 14:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Klizišta u Medveđi

Predsednik opštine Medveđa Slobodan Drašković rekao je danas da su se zbog obilinih padavina pojavila klizišta i da je najgora situacija u selima Tupale, u kome žive Albanci i u srpskom selu Stubla.

"Putevi do ova dva sela su odsečeni zbog klizišta i mi od ranog jutra pokušavamo da rešimo ovaj problem", rekao je Drašković.

On je dodao da je praktično odsečeno od sveta oko petsto stanovnika ovih sela i okolnih zaseoka.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Klizišta u Medveđi

Izvor: Glas javnosti, 22.Apr.2010, 07:14

MEDVEĐA - Predsednik opštine Medveđa Slobodan Drašković rekao je da su se zbog obilnih padavina pojavila klizišta i da je najgora situacija u selima Tupale, u kome žive Albanci, i u srpskom selu Stubla...- Putevi do ova dva sela su odsečeni zbog klizišta i mi pokušavamo da rešimo ovaj problem...

Nastavak na Glas javnosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.