Kineski stručnjaci u Gerontološkom centru na Bežanijskoj kosi

Izvor: Danas, 02.Apr.2020, 12:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kineski stručnjaci u Gerontološkom centru na Bežanijskoj kosi

Stručnjaci iz Kine posetili su Gerontološki centar – Dom Bežanijska kosa, kako bi sagledali sve mere koje je sprovela Vlada Srbije, kada je u pitanju zaštita najstarijih građana od virusa COVID-19, i predložili eventualne dodatne mere koje bi unapredile već postojeće stanje, saopšteno je iz kabineta za saradnju sa medijima.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Kineski stručnjaci posetili Dom za stare Bežanijska kosa

Izvor: Blic, 02.Apr.2020

Stručnjaci iz Kine su danas posetili Gerontološki centar Dom Bežanijska kosa, kako bi sagledali sve mere koje je sprovela vlada u cilju zaštite najstarijih građana od virusa COVID-19 i predložili eventualne dodatne mere koje bi unapredile stanje, saopštilo je Ministarstvo za rad.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.