Izvor: Blic, 16.Sep.2016, 14:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kilometarske kolone kamiona na Batrovcima zbog usporenog rada hrvatskih carinika

Teretni saobraćaj na graničnom prelazu Batrovci prema Hrvatskoj odvija se usporeno, zbog toga što hrvatski granični organi sprovode detaljnu kontrolu, pa je kolona kamiona sada duga oko četiri kilometra, saopšeno je danas iz Uprave carina.

"Iako je od sinoć do jutros, preko graničnog prelaza Batrovci, u zemlju ušlo 330, a iz nje izašlo 263 kamiona, teretni saobraćaj se i dalje usporeno odvija, jer je rad hrvatskih pograničnih organa usporen zbog sprovođenja detaljne >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << kontrole. Formirana je kolona duga oko četiri kilometara i zadržavanje traje po nekoliko sati", navodi se u saopštenju.

Za razliku od teretnog saobraćaja, putnički promet se odvija normalno, dodaje se.

Uprava navodi da srpski carinici rade punim kapacitetom, ali da je medjuzona puna, tako da propuštanje vozila zbog usporenog rada na hrvatskoj strani, nije moguće.

Na graničnom prelazu Šid trenutno nema zadržavanja ni u putničkom, ni u teretnom saobraćaju.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Kilometarske kolone na Batrovcima zbog usporenog rada hrvatskih carinika

Izvor: NoviMagazin.rs, 16.Sep.2016

Teretni saobraćaj na graničnom prelazu Batrovci prema Hrvatskoj odvija se usporeno, zbog toga što hrvatski granični organi sprovode detaljnu kontrolu, pa je kolona kamiona sada duga oko četiri kilometra, saopšeno je danas iz Uprave carina..."Iako je od sinoć do jutros, preko graničnog prelaza...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.