„Kika još nije zvala najveće srpske proizvođače nameštaja

Izvor: Press, 27.Nov.2009, 23:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

„Kika" još nije zvala najveće srpske proizvođače nameštaja

Od 160 dobavljača novootvorene robne kuće „Kika" u Beogradu samo njih 15 je iz Srbije, a najveći srpski proizvođači nameštaja kažu da još nisu dobili poziv austrijske firme za saradnju.
Saša Trećak, direktor marketinga fabrike „Lagado" iz Bujanovca, koja se bavi proizvodnjom nameštaja, kaže za Press da sa njima niko iz kompanije „Kika" nije kontaktirao oko eventualne saradnje.
- „Lagado" pretenduje na visokoplatežne kupce. Mislim da će dolazak ove austrijske robne kuće...

Nastavak na Press...






Povezane vesti

„Kika" još nije zvala najveće srpske proizvođače nameštaja

Izvor: S media, 28.Nov.2009, 11:25

Od 160 dobavljača novootvorene robne kuće „Kika" u Beogradu samo njih 15 je iz Srbije, a najveći srpski proizvođači nameštaja kažu da još nisu dobili poziv austrijske firme za saradnju. ..Saša Trećak, direktor marketinga fabrike „Lagado" iz Bujanovca, koja se bavi proizvodnjom nameštaja,...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.