Izvor: TangoSix.rs, 03.Jul.2015, 16:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Katar ervejz dobitnik Skytrax nagrade za najbolju avio-kompaniju

Katar ervejz (Qatar Airways) osvojio je tri priznanja na ovogodišnjoj „Skytrax“ dodeli nagrada. Jedna od nagrada koju je ovaj avio-prevoznik dobio je i ona za najbolju avio-kompaniju na svetu.
Kako saopštavaju iz Katar ervejza, ovaj prevoznik je po treći proglašen za najboljeg u kategoriji „Najbolja avio-kompanija na svetu“. Osim pomenute, ova avio-kompanija je dobitnik i „Skytrax“ nagrada „Najbolje sedište biznis klase“ i „Najbolja avio-kompanija Bliskog >> Pročitaj celu vest na sajtu TangoSix.rs << istoka“.
„Skytrax“ nagrade dodeljuju se na osnovu istraživanja, koje se sprovodi među više miliona putnika iz 160 država sveta. U okviru istraživanja ispitanici ocenjuju kvalitet usluga vodećih svetskih avio-kompanija.
Iz Katar ervejza kažu da je nagrada došla u trenutku kada avio-kompanija beleži izuzetan rast i razvoj, što se naročito odnosi na rast  flote u poslednjih deset meseci, kada je kompanija u svoju flotu uvela dva nova tipa Erbasovih (Airbus) aviona – A380 i A350.
The post Katar ervejz dobitnik Skytrax nagrade za najbolju avio-kompaniju appeared first on Tango Six.

Nastavak na TangoSix.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TangoSix.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TangoSix.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.