Kamionom zaplivali Velikom Moravom

Izvor: Mondo, 30.Avg.2016, 13:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kamionom "zaplivali" Velikom Moravom

Na mostu preko Velike Morave danas se dogodila saobraćajna nesreća u kojoj su dve osobe povređene i prebačene u Opštu bolnicu u Požarevcu.

Foto: Ilustracija Mondo/ Stefan Stojanović

Nesreća se dogodila, prema priči očevidaca koju prenosi "Alo", kada je vozač kamiona na mostu preko Velike Morave preticao drugi kamion, a onda izgubio kontrolu, probio zaštitnu ogradu mosta i pao u korito reke.

Vozač i suvozač su povređeni, a veća tragedija je izbegnuta >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << zahvaljujući drveću pored reke koje je ublažilo pad kamiona.

Uviđaj je obavila policija iz Smedereva i zvanično još nisu poznata imena poveđenih niti pravi uzrok nezgode.

Zbog ove nezgode saobraćaj na putu Požarevac - Beograd bio je u prekidu.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SAOBRAĆAJNA NESREĆA NA MOSTU Kamion pao u Moravu

Izvor: Blic, 30.Avg.2016

U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na mostu preko Velike Morave danas su povređene dve osobe...Prema priči očevidaca, udes se dogodio kada je vozač kamiona na mostu preticao drugi kamion, a onda izgubio kontrolu, probio zaštitnu ogradu i pao u korito reke...Vozač i suvozač su povređeni,...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.