Izvor: Blic, 11.Mar.2009, 19:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kamiondžije najavile protest

Članovi Udruženja za međunarodni drumski transport iz Moravičkog, Raškog i Rasinskog okruga organizovaće u petak protestnu vožnju od Preljine do Beograda, zbog toga što im Ministarstvo za infrastrukturu nije ispunilo zahteve.

Kamiondžije smatraju da dozvole za međunarodni transport robe nisu izdate na regularan način i traže smenu zamenika ministra za infrastrukturu Borisava Borovića.

"Pošto štrajk upozorenja, od polovine novembra, nije urodio plodom morali >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << smo da preduzmemo radikalnije mere. Već je polovina marta, a još nije rešeno pitanje dozvola za međunarodni saobraćaj", izjavio je član štrajkačkog odbora Vlade Đokić.

"Protestnom vožnjom moramo da skrenemo pažnju nadležnima da i mi postojimo i da smo u ovoj zemlji na drugom ili trećem mestu po prilivu deviza."

Kako se ne bi stvorila velika kolona na Ibarskoj magistrali, iz svake firme će krenuti po jedno vozilo. Polazak je zakazan za petak u 10 časova od raskrsnice u Preljini.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.