Kako stranac vidi Beograd: Divna hrana, najlepše žene, dođite! (VIDEO)

Izvor: NaDlanu.com, 03.Feb.2013, 12:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kako stranac vidi Beograd: Divna hrana, najlepše žene, dođite! (VIDEO)

Umetnik Kristofer Ruder, osnivač putopisnog sajta "The Golden Compass", predstaviće tokom februara tri video epizode svojih putopisa snimljenih u Beogradu, od kojih je prva već objavljena.

"Beograd. Najpotcenjeniji grad u Evropi. Divna zemlja, divna hrana, divna arhitektura i najlepše žene! Grad i zemlja imali su lošu reputaciju dugo vremena i sada to treba da se promeni. Ne, tamo se ne dešava rat i da, grad jeste bezbedan. Posetite Beograd i uverite se sami. Nećete biti razočarani“, >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << tvrdi Kanađanin Kristofer Ruder. Ovaj umetnik obišao je Beograd prošle godine, tokom svog putovanja starim kontinentom, i odlučio da zapisima o srpskoj prestonici završi treći serijal svojih putopisa, prenosi B92. Prva epizoda o Beogradu predstavljena je 1. februara pod nazivom "Gde Dunav ljubi Savu" i govori o lepotama Kalemegdana. Kao najbolji način za upoznavanje beogradske tvrđave Ruder preporučuje obilazak vozićem, pa je i prvi video nastao tokom jedne od takvih vožnji. Ruder je otkrio da će sledeća epizoda biti objavljena 9. februara. Zainteresovani iz celog sveta tada će biti u prilici da vide ekskluzivne snimke unutrašnjosti hrama Svetog Save, kojim je ovaj putopisac očaran. (B92) Ovde možete da pogledajte prvu epizodu njegove avanture u Beogradu.

Nastavak na NaDlanu.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kanađanin u Beogradu: Najpotcenjeniji grad u Evropi

Izvor: Vesti-online.com, 04.Feb.2013, 09:02

Umetnik Kristofer Ruder, osnivač putopisnog sajta "The Golden Compass" (Zlatni kompas), predstaviće tokom februara tri video epizode svojih putopisa snimljenih u Beogradu, od kojih je prva već objavljena..."Beograd. Najpotcenjeniji grad u Evropi. Divna zemlja, divna hrana, divna arhitektura i najlepše...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.