Izvor: Danas, 24.Maj.2023, 13:36

Kako smo dezinformisani o protestima u Beogradu?

Nakon dva masovna ubistva, 3. i 4. maja, u kojima je stradalo 18 dece i mladih ljudi, građani Beograda i više gradova u Srbiji izašli su na ulice kako bi na protestu „Srbija protiv nasilja” izrazili svoje nezadovoljstvo reakcijom vlasti na te događaje, ali i sveukupnom situacijom u našoj zemlji.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Demostat: Kako smo dezinformisani o protestima u Beogradu

Izvor: NoviMagazin.rs, 24.Maj.2023

U pokušaju da diskredituju učesnike protesta i umanje broj ljudi koji su izašli na ulice Beograda zbog reakcije države na dva masovna ubistva u osnovnoj školi u Beogradu i selima pored Mladenovca, provladini mediji i tabloidi su ili ignorisali događaje ili iznosili dezinformacije, manipulisali...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.