Kako se isključuje nova Instagram opcija – Activity Status?

Izvor: NovaEnergija.net, 23.Jan.2018, 13:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kako se isključuje nova Instagram opcija – Activity Status?

Prošle nedelje Instagram je uveo novu opciju koja se zove Activity Status. Ova opcija prikazuje svim pratiocima kada ste poslednji put otvorili aplikaciju Instagram na vašem uređaju. Ono što bi korisnici Instagrama trebalo da znaju je da je opcija Activity Status automatski uključena.
Ukoliko iz nekog razloga ne želite da osobe koje vas prate na Instagramu imaju uvid u to kada ste poslednji put koristili aplikaciju potrebno je da isključite ovu opciju.
– Pokrenite >> Pročitaj celu vest na sajtu NovaEnergija.net << aplikaciju Instagram i u donjem desnom delu ekrana otvorite vaš profil pritiskom na ikonu
– Kada vam se otvori vaš profil kliknite na tri tačke koje se nalaze u gornjem desnom uglu kako bi otvorili opcije
– Nakon otvaranja potrebno je da u listi opcija pronađete opciju sa nazivom Show Activity Status i da je isključite
Na ovaj način vaši pratioci neće imati uvid u to kada ste poslednji put pokretali aplikaciju, ali ni vi nećete imati uvid u to kada je neko od korisnika koga vi pratite na instagramu poslednji put bio aktivan.
Izvor: Mobilnisvet.rs

Nastavak na NovaEnergija.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NovaEnergija.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NovaEnergija.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.