Izvor: Danas, 18.Jan.2024, 23:41

Kako protiče potpisivanje peticije za smenu gradonačelnika Severne Mitrovice: Novinar KoSSeva o pritiscima, atmosferi i očekivanju od ovog procesa

Novinar portala KoSSev Ivan Mitića kaže za Danas da je činjenica da su zaposleni u javnim srpskim preduzećima dobijali pozive da daju potpis peticiji za smenu gradonačelnika Severne Mitrovice, ali da ne može da potvrdi da postoje pritisci. Ne isključujući mogućnost da je Srpska lista posredno organizovala ili bila deo čitavog procesa, Mitić kaže da uticaj ove stranke nije jasno vidljiv.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Završeno potpisivanje peticije za smenu gradonačelnika Severne Mitrovice Erdena Atića

Izvor: Danas, 19.Jan.2024, 19:27

Završen je proces potpisivanja peticije za smenu gradonačelnika Severne Mitrovice Erdena Atića, jer je prikupljeno dovoljno potpisa, potvrdila je danas za KoSSev članica inicijativne grupe Sanja Krtinić.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.