Kako jedeš, tako misliš

Izvor: Danas, 23.Apr.2009, 00:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kako jedeš, tako misliš

Dani indijske kuhinje u Hotelu Hajat Ridžensi počeli su juče, i trajaće sve do 30. aprila u restoranu Metropolitan Grill ovog renomiranog hotela. Hajatov kulinarski tim predstaviće autentične specijalitete Indije na bazi švedskog stola, dok će se u delu otvorene kuhinje uživo pripremati čuvena jela kao što je karfiol u sosu od karija, pirinačsa voćem i raznovrsnim biljem, jagnjetina na kašmirski način, zapečena piletina na indijski način u sosu od slatkog paradajza i niz drugih egzotičnih specijaliteta.

Nastavak na Danas...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.