Izvor: B92, 03.Jan.2005, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kako je ocenjena Vlada

Beograd -- Istraživanje agencije "Marten bord internešenel" i "Blica" pokazuje da 27,2 odsto građana Srbije rad Vlade ocenjuje dvojkom.

Prosečna ocena kojom su građani ocenili rad premijera Vojislava Koštunice je 2,7, a rad predsednika Srbije Borisa Tadića 2,9. Trećina građana smatra da nijedan ministar nije radio dobro, 12,8 odsto da je najbolje radio ministar za kapitalne investicije Velimir Ilić, a 10,1 odsto da je to bio ministar finansija Mlađan Dinkić. Ministar >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << policije Dragan Jočić je na šestom mestu s 5,7 odsto glasova.

Najupečatljiviji događaj u 2004. bilo je martovsko nasilje na Kosovu, pa ubistvo gardista na Topčideru.

Za najznačajniju ličnost građani smatraju Tadića, pa predsedika Rusije Vladimira Putina, dok je na trećem mestu Koštunica.

Građanima Srbije su prošle godine najviše nedostajali novac i zaposlenje, a 2004. je po standardu ocenjena kao lošija nego 2003, piše "Blic".

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.