Kako je bilo prvi put?

Izvor: NaDlanu.com, 27.Apr.2012, 15:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kako je bilo prvi put?

"Prvi put mi je promenio život. Bila sam zbunjena. Prvi put je prošao bez problema, tata mi je objasnio kako se to radi" - i taman kad počnete da se zgražavate saznaćete da je reč o predizbornom spotu Demokratske stranke kojim se pozivaju mladi da prvi put izađu na izbore.

Spot DS, koji nije ništa originalno, ali će vam sigurno privući pažnju. Da li će naterati mlade da izađu na izbore nije izvesno, jer prema istraživanjima marketinških agencija, mladi su potpuno nezainteresovani >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << za glasanje."Vesti" javljaju da su identičnu kampanju za motivaciju mladih birača, imali i Hrvati pred poslednje izbore, a i nevladina organizacija "Baterija" iz Beograda koja je snimila seriju spotova iste sadržine, ali sa poznatim ličnostima koje se prisećaju svog prvog puta.

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.