Kafa se plaća porukom na 1003!

Izvor: NaDlanu.com, 20.Maj.2014, 16:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kafa se plaća porukom na 1003!

Do sada su se akciji odazvali sledeći kafei: kafe knjižara Nublu, Porta, Absolut, Pab, Tapas, Trčika, kafe Pero, Đardino, kafić u Temerinu, Tako je suđeno, La Forca, Dum Dum, Ze Bar, Lazin salaš, kafe NY, kafe Šamrok.

Novosadski ugostitelji pokrenuli su akciju “Plati svoju kafu SMS-om” i uključili se u pomaganje stanovništvu ugroženih područja. Akciji su se pridružili i ugostitelji iz Zrenjanina, prenosi RTV.

Gosti ugostiteljskih objekata koji su se odazvali >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << ovoj akciji svoju kafu mogu platiti slanjem SMS poruke na humanitarni broj 1003.

Ovoj akciji su se pridružili i zrenjaninski kafe Mini bar i Danguba. Kafe Old Tajm će za SMS na 1003 nuditi i sok ili vodu po izboru.

Radio-televizija Vojvodine poziva ugostitelje koji se odluče da podrže akciju “Plati svoju kafu SMS-om” da se prijave preko profila ove medijske kuće na društvenim mrežama, kako bi se ažurirala lista i obavestili građane gde mogu popiti “humanitarnu” kafu

Izvor: telegraf

Nastavak na NaDlanu.com...






Povezane vesti

AKCIJA KAFIĆA U NOVOM SADU: Plati kafu SMS-om na 1003!

Izvor: Press, 20.Maj.2014

Vlasnici kafića i drugih ugostiteljskih objekata odrekli su se naplate kafa i potrebno je samo da konobarici ili konobaru pokažete da ste poslali poruku.. Za sada su se naplate kafa odrekli kafići Berliner, Pub, Trčika, Porta, Đardino, Tapas, Pero, Absolut, La Forza, Modena, Šamrok, Lazin salaš,...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.