Izvor: Kurir, 09.Jul.2015, 08:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KURIR KUVAR: Najukusniji kolači sa kajsijama

Novi KUVAR – FINO, A JEFTINO, zbirka isprobanih recepta i saveta vrhunskih kulinara na kioscima je uz Kurir i ovog četvrtka

Čorbice i supice prava su blagodet za dušu i telo tokom letnjih vrućina, bilo da ih spremate po receptima šefova kuhinje ili naših baka.

Predlažemo vam da se zasladite desertima s kajsijama, a pevačica Katarina Živković podelila je sa čitaocima Kuvara dva svoja specijaliteta -piletinu sa šampinjonima i krem-kolač.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir <<
Mame otkrivaju male trikove kako da najlakše ubedite dete da jede povrće.

Predlog laganog, zdravog i ukusnog menija za ovu nedelju sastavio je kuvar i vlasnik restorana Mumbai.

Na gastronomsko putovanje vodimo vas u Azerbejdžan, a tu su i recepti kako da napravite napitke u kojima ćete uživati kada je vrućina - domaći biter-lemon, sok od nane, detoks čaj...

I  ovom broju proverite da li ste možda baš vi osvojili  1.000 dinara za recept najukusnijeg jela ili saznajte kako da dobijete vrednu kuhinjsku vagu.

Ne propustite Kuvar Fino, a jeftino - svakog četvrtka u Kuriru!

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.