Izvor: Blic, 27.Feb.2020, 20:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KORONA VIRUS U SRBIJI Lončar: Molim građane da veruju samo zvaničnim informacijama

Srbija je apsolutno spremna za borbu protiv korona virusa, nema trenutno nije zaraženog, redovno se rade testiranja i analize, što ne znači da nećemo imati i pozitivnih odnosno zaraženih tim virusom, ali i ako dođe do toga ništa se neće promeniti, izjavio je ministar zdravlja Zlatibor Lončar, odgovarajući na poslanička pitanja u Skupštini Srbije.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Lončar: Nemojte kupovati po 200-300 maski, imaćemo ih dovoljno

Izvor: RTS, 27.Feb.2020

Zlatibor Lončar je apelovao na građane da ne zloupotrebljavaju brojeve telefona namenjene za prijavu sumnji na koronavirus. Kaže da ne treba kupovati po 200-300 zaštitnih maski i da dve fabrike u Gornjem Milanovcu i Beogradu rade 24 sata kako bi ih bilo dovoljno. ...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.