KONČAREVO: Odmerili snage na svetog Jovana!

Izvor: Kurir, 08.Jul.2014, 08:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KONČAREVO: Odmerili snage na svetog Jovana!

Oko 10.000 ljudi prisustvovalo meču u organizaciji Dragana Markovića Palme

KONČAREVO - Blistali „Palmini tigrovi“.

Tradicionalni međunarodni kik-boks spektakl u Končarevu kod Jagodine, u organizaciji Dragana Markovića Palme, održan je juče po 17. put na dan krsne slave Svetog Jovana (Ivanjdan). Spektakl je privukao više od 10.000 posetilaca, a rukavice su ovog puta ukrstili najbolji kik-bokseri iz Češke i Slovačke, kao i >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << „Palmini tigrovi“ iz Jagodine.

Palmini gosti bili su ambasadori Angole, Konga, Pakistana, Bugarske i Indonezije, sekretar Ambasade Palestine, kao i savetnik Ambasade Slovačke, koji je otvorio ovaj spektakl, kao i gradonačelnik Kumanova Zoran Damnjanovski i Ivica Tončev, savetnik Ivice Dačića...

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.