KONAČNO: Država zabranila emitovanje rijalitija pre 23 sata

Izvor: NaDlanu.com, 19.Nov.2015, 19:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KONAČNO: Država zabranila emitovanje rijalitija pre 23 sata

Regulatorno telo za elektronske medije (REM) odlučilo je na današnjoj sednici da zabrani emitovanje svih rijaliti programa u Srbiji pre 23 sata.

Konačno ste donekle stalo na kraj rijaliti programima u kojima učesnici svojim ponašanjem promovišu nasilje, blud i nemoral.

- Danas smo na sednici doneli preporuku, a već sutra sastavićemo striktno uputstvo u kojem će emiterima biti naloženo da rijaliti programe emituju isključivo posle 23 sata, sa oznakom 18 plus. >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << Uputstvo će biti obavezujuće i stupiće na snagu početkom sledeće nedelje - rekao je Goran Karadžić iz REM.

Osnovni javni tužilac u Mladenovcu Dragan Jovanović, koji je inicirao obustavu emitovanja „Farme“ i pokrenuo istragu protiv Kristijana Golubovića zbog nasilja u istom rijalitiju, nije reizabran na tu funkciju.

Nadlanu / izvor: kurir.rs

Nastavak na NaDlanu.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.