Izvor: Blic, 08.Feb.2022, 09:53

KO SU PACIJENTI U KOVID BOLNICAMA Dr Milika Ašanin: Dvostruko više hospitalizovanih nego pre mesec dana, OVO JE NAJUGROŽENIJA GRUPA!

Na bolničkom lečenju u kovid bolnicama širom Srbije je blizu 4.400 obolelih, dvostruko više nego pre mesec dana. Direktor KCS-a prof. dr Milika Ašanin kaže da su u 90 odsto slučajeva hospitalizovani pacijenti stariji od 60 godina. Najavljuje da bi nova zgrada kliničkog centra početkom marta mogla da primi prve pacijente.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

DR AŠANIN: Dvostruko više hospitalizovanih nego pre mesec dana!

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Feb.2022

Na bolničkom lečenju u kovid bolnicama širom Srbije je blizu 4.400 obolelih, dvostruko više nego pre mesec dana. Direktor KCS-a prof. dr Milika Ašanin kaže da su u 90 odsto slučajeva hospitalizovani pacijenti stariji od 60 godina...Najavljuje da bi nova zgrada kliničkog centra početkom marta...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.