Izvor: Danas, 05.Feb.2022, 00:46

Jurić: Ima nade da je Mateja Periš živ

Rukovodilac Centra za nestalu i zlostavljanu decu Igor Jurić rekao je da su u Beogradu i Srbiji "pomalo razočarani odnosom" srpske i hrvatske policije zato što niko ne obaveštava javnost o potrazi za nestalim Matejem Perišom i zaključio da ima "neke nade" da bi nestali mladić mogao biti pronađen živ.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

"SVE JE POD NEKIM ZAVETOM ĆUTANJA" Igor Jurić: "Taj je način potrage bio ključan u pronalasku Tijaninog ubice i tela. Imamo neku nadu da bi Matej MOGAO BITI PRONAĐEN ŽIV"

Izvor: Blic, 05.Feb.2022

- Sve je pod nekim zavetom ćutanja, zbog čega dolazi do pojave raznih spekulacija i teorija zavere što uopšte nije dobro ni za istragu, a naročito za Matejevu porodicu - poručio je Igor Jurić, osnivač Centra za nestalu i zlostavljanu decu.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.