Još uvek bez opasnosti od izlivanja!

Izvor: S media, 05.Jun.2010, 15:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Još uvek bez opasnosti od izlivanja!

Nivo Save i Dunava u Beogradu raste iz sata u sat. Ipak, Predrag Marić iz Sektora za vanredne situacije MUP-a Srbije, napominje za Radio S, da situacija još uvek nije kritična i da za sada ne postoji opasnost od izlivanja. Ista situacija i u ostatku Srbije.

- Danas je situacija na svim vodostajima reka u Srbiji stabilna, iako je rečeno da će voda možda probiti nasipe, posebno u selima u okolini Šapca. U Somboru, selo Kljajićevo, samo je jedan objekat pod vodom i mislim >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << da će i to biti sanirano do kraja dana, izjavio je Predrag Marić iz Sektora za vanredne situacije za Radio S.

On dodaje da ni u Beogradu situacija nije kritična i da se očekuju nova merenja.

-Nadležne službe su u strogoj pripravnosti, kaže Marić.

J.K.

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.