Izvor: Politika, 24.Jul.2009, 22:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Još nije vraćen novac za koncert grupe „Dipeš mod”

Refundirani su troškovi za oko 75 odsto prodatih karata, ostali će dobiti novac u narednih četrnaest dana

Iako je blagovremeno podnela zahtev za povraćaj novca uplaćenog na ime ulaznica za otkazani koncert grupe „Dipeš mod”, Beograđanka Tamara Lazarević i još troje njenih prijatelja još nisu dobili natrag svoj novac.

– Kada je koncert otkazan, prvobitni plan je bio da se novac vraća preko kurira. Međutim, kasnije nam je rečeno da podnesemo >> Pročitaj celu vest na sajtu Politika << prijavu kako bi se uplata obavila preko tekućeg računa, što smo i uradili 26. juna – kaže Lazarevićeva za „Politiku”.

Iako na potvrdi, u koju je „Politika” imala uvid, piše da će novac biti vraćen u narednih deset dana, ni posle mesec dana uplata nije realizovana. Koncert je bio zakazan za 20. maj u Beogradu, a otkazan je zbog zdravstvenih problema frontmena ove grupe.

– Svakodnevno ih zovem telefonom, ali do sada nisam dobila konkretan odgovor na pitanje zašto se kasni sa isplatom. Već tri puta sam odlazila u poslovnice „Gigstiksa”, preko koga su se kupovale karte, ali i tamo mi je rečeno samo da ne brinem i da će novac biti vraćen. To slušam skoro ceo mesec. Verujem da će sve biti isplaćeno, ali ovoliko čekanje nema smisla. Ni na mejlove predviđene za žalbe još niko nije odgovorio – ogorčena je Tamara, koja je četiri ulaznice kupila još u oktobru preko Interneta.

Sagor Mešković, pi-ar menadžer festivala „Egzit” kaže da nije upoznat sa konkretnim slučajem, ali da će novac svakako biti vraćen.

– Ponekad se dogodi da se rok uplate prolongira, ali sigurno je da niko neće biti oštećen. Isplata teče bez velikih poteškoća, s obzirom na to da se vraća novac za skoro 40.000 prodatih ulaznica. Do sada su refundirani troškovi za oko 75 odsto prodatih karata, a očekujemo da će se procedura vraćanja novca završiti u narednih četrnaest dana – kaže Mešković i dodaje da se veliki broj kupaca odlučuje da neiskorišćene ulaznice za koncert grupe „Dipeš mod” zameni ulaznicama za Madonin koncert.

B. Mališ

[objavljeno: 25/07/2009]

Nastavak na Politika...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.