Još jedno hapšenje zbog naplate lažnog duga

Izvor: Mondo, 19.Jan.2017, 18:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Još jedno hapšenje zbog "naplate" lažnog duga

Policija je u jednom restoranu u Novom Beogradu prilikom primopredaje 3.000 evra uhapsila S. L. (38) zbog sumnje izvršio krivično delo iznude na štetu tridesetogodišnjeg Beograđanina.

Foto: Guliver/Getty Images/Thinkstock

Sumnja se da je S. L. od 26. decembra prošle godine do trenutka hapšenja u više navrata, kako se navodi, od oštećenog na ime nepostojećeg duga zahtevao isplatu novca u različitim iznosima, saopšteno je iz MUP-a.

Na taj način >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << je, na više lokacija u Beogradu, od oštećenog uz ozbiljne pretnje njemu i njegovoj porodici, zajedno sa dve ženske osobe, starosti 39 i 31 godina, protivpravno prisvojio 225.000 dinara i 2.000 evra.

Početkom januara ove godine osumnjičeni je od oštećenog zahtevao da mu preda dodatnih 3.000 evra, a uhapšen je prilikom primopredaje novca. S. L. će, uz krivičnu prijavu, biti priveden dežurnom tužiocu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, piše u saopštenju.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Uhapšen prilikom primopredaje novca zbog iznude

Izvor: RTS, 19.Jan.2017

Policija je u jednom restoranu na Novom Beogradu prilikom primopredaje 3.000 evra uhapsila S. L. (38) zbog sumnje izvršio krivično delo iznude na štetu tridesetogodišnjeg Beograđanina. . Sumnja se da je S. L. od 26. decembra...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.