Izvor: Glas javnosti, 29.Jun.2010, 06:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jeftiniji roming od 1. jula

BEOGRAD - Sve ''Telenor'' korisnike koji su u romingu od 1. jula pa do kraja leta očekuje 65 odsto popusta na sve usluge - pozive, SMS i GPRS, najavljeno je iz te kompanije. Popust se odnosi na korisnike koji su u prvoj i drugoj zoni, odnosno celoj Evropi, osim Rusije.

Pripejd i postpejd korisnici roming po specijalnim cenama mogu da aktiviraju putem poziva na besplatni kod ''Moj meni" *111#, kako u Srbiji, tako i u zemlji u koju je korisnik otputovao.

Poslovni korisnici treba >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << da prate standardnu proceduru, slanjem zvaničnog zahteva "Telenoru" ili putem njegovog poslovnog portala. Paketi mogu da se iskoriste do 30. septembra, a korisnici mogu da aktiviraju više istih ili različitih paketa istovremeno.

Svi pozivi ka mreži ''Telenor Srbija'' i ''Telenor Crna Gora'' biće jeftiniji od poziva ka drugim mobilnim i fiksnim mrežama u Srbiji i Crnoj Gori. Za odlazne pozive, naknada za uspostavljanje veze košta 5,9 dinara, minut poziva ka "Telenor" mrežama Srbije i Crne Gore košta osam dinara, a minut poziva ka svim ostalim mobilnim i fiksnim mrežama u Srbiji i Crnoj Gori košta 12 dinara. Za dolazne pozive naplaćuje se samo uspostavljanje veze od 5,9 dinara, bez obzira na dužinu trajanja poziva. Cena SMS poruke ka svim mrežama je osam dinara, a cena pristupa internetu biće 0,10 dinara po kilobajtu.

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.