Jeftinije letovanje u Budvi

Izvor: Glas javnosti, 28.Feb.2011, 07:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jeftinije letovanje u Budvi

BEOGRAD - Hoteli u Budvi ove godine nude niže cene od 10 do 20 odsto, tako da za 20 evra može da se nađe pristojan smeštaj u hotelu sa tri zvezdice, na bazi dnevnog polupansiona, izjavila je u Beogradu predstavnica Turističke organizacije Budve Tanja Drašković.

Drašković je na štandu Budve u okviru 33. međunarodnog sajma turizma kazala da privatni smeštaj za naredno leto u Budvi, može da se nađe i po cenama od pet do osam evra.

To su cene koje su, prema njenim >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << Draškovićevoj, prihvatljive za najveći broj turista, dok za one koji žele luksuz postoje hoteli, u kojima dan boravka košta 600 ili 700 evra.

Budva je prošle godine imala 112.000 posetilaca iz Srbije, što je više za sedam odsto nego 2009, rekla je Draškovićeva i istakla da se beleži stalan rast srpskih turista.

Budvanska rivijera je centar crnogorskog turizma, za koji su veoma zainteresovani i stranci, a najviše gostiju odlazi iz Rusije, Italije i Francuske.

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.