Jedno preduzeće, a dva direktora

Izvor: Glas javnosti, Beta, 23.Feb.2011, 07:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jedno preduzeće, a dva direktora

KURŠUMLIJA - Javno komunalno preduzeće "Toplica" u Kuršumliji ima dva direktora koje su predložile različite stranke i koji se međusobno ne priznaju.

Direktorku Biljanu Milosavljević predložila je koalicija Demokratske stranke Srbije (DSS), Nove Srbije (NS) i Grupe građana (GG), a Darka Lazarevića koalicija Demokratske stranke (DS), G17 plus i Socijalističke partije Srbije (SPS).

Direktori se međusobno ne priznaju i niko od njih neće da napusti svoje radno mesto. >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << Lazarević se jutros uselio u kancelariju preko puta kancelarije Biljane Milosavljević.

Naime, Koalicija DSS, NS i GG je pre oko četiri meseca, na sednici na kojoj nisu prisustvovali opozicioni odbornici, smenila Darka Lazarevića sa mesta direktora JKP "Toplica" i postavila Biljanu Milosavljević.

Međutim, ovu sednicu je kasnije Ministarstvo za državnu upravu i lokalnu samoupravu, proglasilo nelegalnom. Nedavno je na sednici odbornika koalicije DS,G17 plus i SPS poništena odluka o postavljenju Biljane Milosavljević na mesto direktora tog preduzeća i ponovo imenovan Darko Lazarević.

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.