Jedna zona, a dva vremena za naplatu parkiranja VIDEO

Izvor: B92, 28.Maj.2021, 22:00

Jedna zona, a dva vremena za naplatu parkiranja VIDEO

Pre oko godinu dana, u blokovima 21, 22 i okolini počela ja naplata prakinga, u "plavoj" zoni. I sve bi bilo u redu da se u jednoj zoni, pod jednim SMS brojem, ne vode dva vremena za naplatu parkiranja.

Naime, na broji 9119 postoje dve vremenske zone za naplatu parkiranja. Na nekim tablama stoji vreme naplate parkiranja od 8-17 radnim danima i od 8-14 subotom, dok na drugim stoji od 8-21h radnim danima i od 8-14h subotom.

"Parkirate se malo dalje od table, pogledate >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << broj ispisan farbom na ulici i kažete sebi "pa da, ovde se parking plaća do 17h", jer ste nekada ranije videli tablu na kojoj stoji vreme naplate parkiranja do 17, a vi ste u međuvremenu dobili kaznu, jer se baš u tom redu, na početku ulice nalazila tabla sa vremenom naznačenim do 21", piše u mejlu koji je stigao na adresu 150 minuta.

Jedna parking zona, a u okviru nje dve table sa različitim vremenskim ograničanjem za parkiranje.

U kojoj ulici se parking naplaćuje do 21, a u kojoj do 17 časova?

Opširnije u video-prilogu:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.