Jedanaesti Kejs stadi šou

Izvor: RTS, 19.Feb.2017, 01:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jedanaesti "Kejs stadi šou"

Od 3. do 11. marta će se na Fakultetu organizacionih nauka i u Narodnoj banci Srbije održati "Kejs stadi šou 2017".
"Kejs stadi šou" organizuje studentska organizacija "ESTIEM El-Dži Beograd".

Reč je o manifestaciji edukativno-takmičarskog karaktera, koja pruža idealnu priliku svim mladim i ambicioznim studentima da zakorače u poslovni svet i da teorijsko znanje stečeno tokom studija primene >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << u praksi.
Studenti se takmiče u rešavanju studije slučaja, koja predstavlja realan poslovni problem kompanije učesnice, a najuspešnije takmičare očekuje program prakse, treninga ili organizacije specijalnog događaja u kompaniji za koju su rešavali studiju slučaja.
"O značaju i potencijalu tog projekta najbolje govori činjenica da projekat podržavaju neke od najboljih kompanija na našem tržištu, kao što su: Delez Srbija, Mocart bet, Roše, Henkel, Vip mobajl, Opel Srbija, e-Frong, Filip Moris internešenel, Kvantoks tehnolodži, Telesign i Sentili", navodi se u saopštenju.
Prvi dan projekta je rezervisan za svečano otvaranje i "mit ap", na kom se studenti mogu predstaviti kompanijama učesnicama u neformalnoj atmosferi i ostaviti svoj si-vi u onlajn bazu, koja će biti prosleđena svim partnerima projekta.
Zatim se 4. i 5. marta, u okviru "Kejs akademija", održavaju predavanja na Fakultetu organizacionih nauka, u okviru kojih će studenti koji nemaju dovoljno iskustva u rešavanju studije slučaja imati priliku da kroz četiri predavanja i radionicu nauče od stručnjaka iz te oblasti nešto više o načinu na koji bi trebalo da pristupe rešavanju realnog poslovnog problema.
Nakon odslušanih predavanja studenti će imati priliku da stečeno znanje primene u okviru "kejs ruma", koji se održava 9. i 10. marta i koji predstavlja takmičarski deo "Kejs akademija". Studenti se takmiče u timovima od po tri člana i imaju četiri sata da reše zadati poslovni problem.
Paralelno sa "kejs rumom" se održava "biznis kejs", koji predstavlja glavni, a ujedno i najveći deo "Kejs stadi šoua". Studenti se takmiče u timovima od po četiri člana i imaju pet dana da reše studiju slučaja, čije rešenje potom prezentuju u prisustvu predstavnika kompanija, medija i ostalih studenata. "Kejs rum" i "biznis kejs" se održavaju na Fakultetu organizacionih nauka.
Poslednji dan projekta, 11. mart, biće u Narodnoj banci Srbije. Namenjen je "spid dejtingu", koji pruža priliku svim zainteresovanim studentima da se kroz formu kratkih intervjua predstave vodećim kompanijama na domaćem tržištu. Nakon "spid dejtinga" sledi svečano zatvaranje projekta.
Projekat je otvoren za sve studente Beogradskog univerziteta.
Za ovogodišnji "Kejs stadi šou" svi zainteresovani studenti se mogu prijaviti, u timu ili individualno, slanjem si-vija i popunjavanjem forme na zvaničnom sajtu organizacije.
Prijave su otvorene do 17. februara.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.